Laulukoulu

Säämingin seurakuntatalo

Laulukoulu houkuttaa laulamaan.

Oletko aina halunnut opetella laulamaan, mutta kuoron kynnys on liian korkea?
Laulukoulussa opetellaan laulamaan yhdessä rennossa ilmapiirissä. Joka kerta aloitetaan rentoutus- ja äänenmuodostustuokiolla. Ohjelmistossa tuttuja ja tuntemattomampia lauluja. Virret ja lisävihkon virret, perinteiset kansanlaulut ja iskelmät, uudemmat suosikit. Jaakko Löytystä Juha Tapioon.
Laulukoulu on perinteisesti laulattamassa joululauluja Tuomaan markkinoilla sekä keväällä Suvilinnun lauluja. Lisäksi esiintymisiä seurakunnan eri tilaisuuksissa.
Tervetuloa mukaan - myös kesken kauden. Lisätietoja kanttori Katariina Kokkoselta 0447768061 katariina.kokkonen@evl.fi

Savonlinnan tuomiokirkkoseurakunta

Kouluissa

Lapsikuoro Tuikut

Tuikut on seurakunnan järjestämä musiikkikerho, johon ovat tervetulleita kaikki musiikista ja mukavasta yhdessäolosta tykkäävät. Kerhossa etupäässä lauletaan, mutta isompien kanssa voidaan myös harjoitella laulujen säestämistä.

Syksyllä on luvassa esiintymisiä ja muuta kivaa.

Kokoonnumme Savonrannan koulun musiikkiluokassa tiistaisin klo 13. Isompien kanssa voimme sopia ajan myöhemmäksi.

Säämingin seurakuntatalo

Laulukoulu