Lomasävel - konsertti, Lavrenchukien musiikkiperhe.

Lomasävel - konsertti, Lavrenchukien musiikkiperhe. Punkaharjun seurakuntatalo

Lavrenchukit ovat musiikkiperhe, joka tunnetaan tasokkaista ja monipuolisista konserteistaan.

Perheen isä Igor on musiikin lisensiaatti ja harmonikkataiteilija. Äiti Svetlana on musiikin maisteri pianon soiton alalla. Siskoset Anastasiaja Alena laulavat sekä soittavat kukin omia soittimiaan, Alena viulua ja Anastasia pianoa. Lavrenchukin perheen täydentävät nuorimmat, Maria-Kristiina ja Elisa-Liel. Maria-Kristiinan soitin on kantele ja Elisa-Liel on valinnut itselleen viulun. Tytöillä onmyös oma laulunsa, jonka he esittävät duetossa.

Lavrenchukit osallistuvat erilaisiin tapahtumiin ympäri maailmaa. Parhaimmillaan he pitävät yli 100 konserttia vuodessa. Perhe esiintyy sekäkokonaisena yhtyeenä että pienimmissä kokoonpanoissa. Vuorovaikutus yleisön kanssa tuo konserttiin lämpimän tunnelman."

Vapaa pääsy, ohjelma 10 euroa.

Punkaharjun kappeliseurakunta

Punkaharjun kappeliseurakunta
Oikotie 10
58500 Punkaharju

Punkaharjun kappeliseurakunta Vapaapäivät yleensä ma, ti

Pääskylahden kirkko

Arkimessu

Arkimessusta eväitä elämään

Kouluissa

Lapsikuoro Tuikut

Tuikut on seurakunnan järjestämä musiikkikerho, johon ovat tervetulleita kaikki musiikista ja mukavasta yhdessäolosta tykkäävät. Kerhossa etupäässä lauletaan, mutta isompien kanssa voidaan myös harjoitella laulujen säestämistä.

Syksyllä on luvassa esiintymisiä ja muuta kivaa.

Kokoonnumme Savonrannan koulun musiikkiluokassa tiistaisin klo 13. Isompien kanssa voimme sopia ajan myöhemmäksi.

Säämingin seurakuntatalo

Laulukoulu