Luontokirkko Linnasaaressa

Luontokirkko Linnasaaressa

Matkustajasatama - Oravi - Linnasaari

Tervetuloa Luontokirkkoon Linnansaareen! Linnansaareen pääsee omalla veneellä tai yhteiskuljetuksella Savonlinnan matkustajasatamasta.

Laiva lähtee klo 11. Matkan hinta on 15 euroa. Kyytiin pääsee myös Oravista klo 14. Matkan hinta Oravista 5 euroa. Liturgina toimii Sammeli Juntunen. Mukana Elohopeakuoro Sinikka Taskisen johdolla, kanttorina Katariina Kokkonen. Luontokirkossa Suvilinnun lauluja 2019.

Taas yllemme aurinko saa.
Taas kullassa maa kimaltaa.
Taas tuulessa laulusi soi.
Niin yhteen se meidätkin toi.
Anna-Mari Kaskinen

Kuva: Pia Rask