Iltaperhekerho srk-keskuksella

Kokeiluna alkanut toiminnan muoto ILTAPERHEKERHO jatkuu!

Kokeiluna alkanut toiminnan muoto, ILTAPERHEKERHO, saa jatkoa! Kerho siirtyy osaksi viikottaista toimintaamme.

Iltaperhekerho toimii samalla periaatteella kuin perhekerhot. Erityisenä ajatuksena iltaperhekerhon takana on tarjota mahdollisuus koko perheelle osallistua kerhoon yhdessä. Näin päivisin töissäkäyvä vanhempikin pääsisi kerhoon mukaan!

Kerhoa vetävät tutut ammattimaiset ohjaajat, jotka tukevat perheitä kristillisessä kasvatuksessa. Kerho päättyy joka kerralla yhteiseen iltapalaan ja hartauteen.

Kerho on maksuton ja kaikille avoin, eikä siihen ole erillistä ilmoittautumista!

Iltaperhekerho kokoontuu seurakuntakeskuksen päiväkerhotilassa. Sisäänkäynti Väinönkadun kautta, parkkipaikan / sisäpihan puolelta, D-ovi

Savonlinnan seurakunta

Perhesählykerho