Savonlinna-Säämingin kirkkokuoro

Säämingin seurakuntatalo

Kirkkokuoron harjoitukset.

Pääasiassa työikäisten kuoro kokoontuu viikoittaiseen treeniin hyvässä hengessä. Hartautta, huumoria ja harjoitusta sopivasti yhdistellen saadaan sykähdyttävä yhteissaundi. Esiintymisiä messuissa, konserteissa ja musiikkitapahtumissa. Kirkkokuoron siipien suojassa virsitunti kerran kuussa vaihtelevissa paikoissa. Ryhmää luotsaa kanttori Katariina Kokkonen katariina.kokkonen@evl.fi 0447768061.

Savonlinnan seurakunta

Pääskylahden kirkko

Arkimessu

Arkimessusta eväitä elämään

Kouluissa

Lapsikuoro Tuikut

Tuikut on seurakunnan järjestämä musiikkikerho, johon ovat tervetulleita kaikki musiikista ja mukavasta yhdessäolosta tykkäävät. Kerhossa etupäässä lauletaan, mutta isompien kanssa voidaan myös harjoitella laulujen säestämistä.

Syksyllä on luvassa esiintymisiä ja muuta kivaa.

Kokoonnumme Savonrannan koulun musiikkiluokassa tiistaisin klo 13. Isompien kanssa voimme sopia ajan myöhemmäksi.

Säämingin seurakuntatalo

Laulukoulu