Pääskylahden seurakuntatalo

Kaartilantie 62 , 57230 Savonlinna

Pääskylahden seurakuntatalo

Pääskylahden seurakuntatalo toimii 1957 rakennetun Pääskylahden kirkon yhteydessä. Piispa Simojoki vihki kirkon ja seurakuntatalon käyttöönsä helluntaina 1957. Rakennus peruskorjattiin 1998. Seurakuntatalon ja kirkon on suunnitellut arkkitehti Kauko A. Tuominen.
Seurakuntatalossa toimii Pääskylahden päiväkeskus, perhekerho, raamattupiiri, Uuden elämän ilta sekä Martat ja käsityökerho sekä kuukausittain yhteislaulutuokio. Kirkossa kuukausittain pidettävät Puuhamessut ovat varsinkin nuorten perheiden suosiossa.

Tietoja Pääskylahden kirkon ja seurakuntatalon tapahtumista löydät tapahtumakalenteristamme.

Salissa on tilaa 55 hengelle. Samassa yhteydessä sijaitsevaan Pääskylahden kirkkoon mahtuu 112 henkeä.

Päiväkeskustoimintaa työttömille

Seurakuntatalolla toimii Päiväkeskus, jossa on tarjolla virikkeellistä toimintaa, vertaistukea ja edullisia aterioita.

Päiväkeskus on 5.8.2020 alkaen avoinna keskiviikkoisin ja torstaisin klo 9-13.

• llmaisruokailu torstaisin klo 11-12.30.  Ruokailua ennen viikkomessu joka torstai kirkon puolella klo 10.30.
  • Ruokailu keskiviikkoisin klo 11-12.30 (hinta 3 euroa/ateria).

Päiväkeskustoiminta tapahtuu yhteistyössä Savonlinnan Toimintakeskuksen kanssa.

Päiväkeskuksessa tarjolla : vertaistukea, päivän lehtiä, ilmainen biljardi, pelejä, kahvio on auki toimintapäivinä, kahvi 1 euroa/kuppi.