Savonlinnan seurakunnan kirkolliset ilmoitukset

Kirkolliset ilmoitukset viikko 31

Su 8.8. 11. sunnuntai helluntaista Etsikkoaikoja

Avaa Tuomiokirkon nettiradioyhteys tästä >>Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Avaa Rantasalmen kirkon nettiradioyhteys tästä >>Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Jumalanpalvelukset kuunneltavissa tallenteina. Siirry tästä >>

Musiikkia, hartausvideoita ja terveisiä työntekijöiltä seurakunnan YouTube-kanavalla. Siirry tästä >>Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Sisätiloissa noudatetaan maskisuositusta ja turvavälejä.

Yhteiset

Yhteinen omaishoitajien päivä 26.8 klo 10-14 Rantasalmen Kirkkorinteellä. Ilm. 19.8 menn. Sirpa Litmanen p. 044 7550 152. Omavastuu 5€.

Kesäseuraradio 9.8.asti radiossa Kerimäen lähetystaajuudella 92,3MHz.ja kesaseuraradio.fi

Savonlinnan seurakunta

Tuomiokirkko max 300 henk

Pe 6.8. klo 17.30 Opastettu kierros Kirkkoniemen hautausmaalla (Kellotornintie 26, 57510 Savonlinna) "Päiväpromenadilla Kirkkoniemessä 1946". Linnankadun joulusta tutut rouvat Ada Liljeström ja Elise Burgman vierailevat vanhalla hautausmaalla vuoden 1946 tunnelmissa. Oppaat Anne Paulasuo ja Merja Leppänen.

Su 8.8. klo 10 Messu Tuomiokirkossa. Oittinen, Matti Turunen. Kuuntele nettiradiosta savonlinnanseurakunta.fi tai katso facebook.com/savonlinnansrk

Su 8.8. klo 12 Messu ja kouluun lähtevien siunaus Oravin rukoushuoneella. Tyni, Malinen, Minna Kinnunen,

Su 8.8. klo 13 Kouluun lähtevien siunaus Tuomiokirkossa Asemantien ja Nojanmaan päiväkodeista ekalle luokalle lähteville ja klo 14.30 Kellarpellon, Pihlajaniemen ja Kallislahden päiväkodeista ekalle luokalle lähteville. Paintola, Kokkonen, Sanna Eevala.

Ti 10.8. klo 18 Loiston raamattuluento Helluntaiseurakunnassa (Tottinkatu 4). ”Joosia- Israelin uskonpuhdistaja!” Erja Kalpio ja Pekka Hautakangas.

Lähetyssoppi suljettu 12.9. asti.

Kastetut: Alvar Unto Johannes Litmanen, Mauno Vilho Ilmari Piltonen, Riina-Mari Anneli Pöllänen, Vilho Eemil Tiainen.

Kuolleet: Tauno Johannes Kauppila 91v, Kaino Orvokki Niiranen 91v, Toimi Tapio Terävä 89v, Reijo Heikki Ensio Pajuaro 86v, Erkki Eino Juhani Volmari 73v, Lea Anneli Vauhkonen 69v, Timo Johannes Lyytikäinen 67v.

Enonkosken kappeliseurakunta

Enonkosken kirkko max 200 henk.

Su 8.8. klo 13 Sanajumalanpalvelus kirkossa. Auvinen, Turunen, Mustonen. Jumalanpalveluksessa siunataan koulun aloittavat lapset.

Kuolleet: Anni Ester Karvinen 97v.

Kerimäen kappeliseurakunta

Kerimäen iso kirkko max 500 henk. (parvet ei käytössä), talvikirkko 80-90 henk.

Pe 6.8. klo 12 Rukouspiiri srk-koti alakerta.

La 7.8. klo 8-12 Lähetyksen toripäivä torilla. Myynnissä muurinpohjalettuja, kahvia ja leivonnaisia.

Su 8.8. klo 10 Messu isossa kirkossa. Lindblad, Itkonen.

Su 8.8. klo 17 Onnen hetki - konsertti isossa kirkossa. Kaisa Makkonen ja sopraano, Liza Ivleva, piano. Vapaa pääsy. Ohjelma ovelta 25€.

Ti 10.8. klo 12-15 Ikäihmisten virkistyspäivä srk-kodissa. Anni ja Raija. Keittolounas.

Ke 11.8. klo 12 Puolenpäivän rukoushetki isossa kirkossa.

Kastetut: Jami Hugo Rafael Käyhkö, Ella Jade Juulia Mutikainen, Elsa Helena Widmer.

Avioliittoon aikovat: Mari Pauliina Lybeck ja Juha Pekka Petteri Saunila.

Kuolleet: Sirpa Liisa Annikki Mähönen 77v.

Punkaharjun kappeliseurakunta

Punkaharjun kirkko max 82 henk. (salissa 46 ja parvella 18 puolelleen)

Su 8.8. klo 10 Jumalanpalvelus Kirkkorannassa. Kinnunen, Pykäläinen.

Ma 9.8. klo 10 Päivärukouspiiri srk-talossa. Esirukousaiheet p. 050 310 0193 tai jaana.parviainen@evl.fi.

Ti 10.8. klo 14 Sana Elokuulle srk-talossa. max 35 henk. Vieraana Henrik Koponen. Kahvitarjoilu.

Ke 11.8. klo 18 Toivoa naisille -rukouspiiri srk-talossa.

Kastetut:  Lilja Lumi Linnea Jalvanti, Aino Sini Orvokki Lipsanen, Aatu Erkki Tapani Sikanen.

Kuolleet: Ossi Antero Kosonen 72v.

Rantasalmen kappeliseurakunta

Rantasalmen kirkko max 250 henk.

Su 8.8. klo 16 Iltapäiväkirkko kirkossa. Skoog, Pykäläinen. Voit seurata lähetystä osoitteesta facebook.com/savonlinnansrk sekä nettiradiosta: www.savonlinnanseurakunta.fi

Kuolleet: Pentti Viljam Karhu 90v, Maija Kurki 85v.

Savonrannan kirkkopiiri

Savonrannan kirkko max 200 henk.

Kirkko avoinna perjantaisin klo 10-14.

Su 8.8. klo 10 Hautausmaan juhla kappelissa. Koponen, Laaksonen. Jumalanpalveluksen jälkeen kahvitarjoilu.

Ma 9.8. klo 9-12 Papin päivystys srk-talossa. Tervetuloa tapaamaan Savonrannan pappia ja puhumaan juuri sinulle tärkeistä aiheista.

Ke 11.8. klo 18 Nordic Journey -pohjoismaista urkumusiikkia kirkossa. James Hicks, urut. Vapaa pääsy.

Lähetystyön leiripäivä 24.8. Ilm. 20.8. menn. Annille p. 050 5406 100.