Suorita rippikoulun oppimäärä tai pysähdy kristinuskon perusasioiden äärelle uudeelleen, aikuisen näkökulmasta ja elämäntilateessa

Jäikö rippikoulu aikanaan käymättä?

Haluaisitko päivittää kristillistä tietämystäsi?

Miksi olen täällä?

Mistä löydän oman paikkani maailmassa?

Onko minulle jokin tehtävä?

Mikä on kaiken tämän tarkoitus?

Tervetuloa aikuisriparille!

Rippikoulun käy 15-vuotiaana jopa yli 85 % ikäluokasta, mutta joka vuosi riparille lähtee Suomessa myös yli 1000 aikuista. Riparille lähdetään monenlaisista syistä: Ripari on voinut aikanaan  jäädä käymättä ja elämässä tuleekin eteen tilanne, jossa konfirmaatio tarvitaan esimerkiksi kirkkohäiden tai kummiksi pääsyn takia. Leirille voi tulla myös jo konfirmoitu aikuinen, joka haluaa kerrata kristinuskon perusasioita ja nauttia riparitunnelmasta uudelleen.

Aikuisripari Savonlinnassa 27.-29.9.2019

Savonlinnan seurakunnan aikuisripari järjestetään 27.-29.92019 Punkaharjun kesäkodilla Pappilansaaressa(Orasaarentie 54). Kesäkodilla on päärakennus ruokailu/keittiö/saniteettitiloineen. Uusi majoitusrakennus, jossa majoitustilaa 14 hengelle neljässä huoneessa, sekä 4 kpl neljän hengen mökkejä ja 2 kpl kahden hengen mökkejä. Kesäkodilla on vastavalmistunut puu- ja sähkölämmitteinen sauna. Lisäksi on grillikatos ja kappeli leirijumalanpalveluksia ym. tilaisuuksia varten.

Ilmoittaudu leirille 12.8.-16.9.

Ilmoittautua voi puhelimitse ma-pe klo 9-15 p. 0440 768 001 tai täällä >>

Haluatko lisätietoa leiristä? Lähetä kysymyksesi sähköpostilla 1.8. alkaen jani.lamberg@evl.fi