Aunuksen ev.lut. seurakunta

on ystävyysseurakuntamme Venäjän Karjalassa Inkerin kirkon alueella.

Seurakunta on perustettu virallisesti vuonna 1992. Oma kirkko seurakunnalle valmistui vuonna 1999. Kappeliseurakunta toimii Vitelen kylässä.

Seurakuntaa johtaa pastori Igor Pokormjaho. Vitelen kappeliseurakunnan pastori on Andrei Kozlov. Muita työntekijöitä ovat kanttori, nuorisotyöntekijä, pyhäkoulusihteeri, suntio-diakoni ja kirjanpitäjä. Eri työryhmissä on vapaaehtoistyöntekijöitä. Toiminnallisesti seurakunta alkaa olla omavarainen.
Aunuksen kirkon sähköpostiosoite: lut_church(AT)onego.ru

Aunustyön tukiryhmä Savonlinnassa

järjestää tilaisuuksia Aunuksen seurakunnan tukemiseksi.
Tukiryhmän jäsenet : Taisto Kontinen (puheenjohtaja), p. 044 589 9242 (taisto.kontinen(AT)gmail.com), Mirja Petrelius (sihteeri), Jarmo Keränen, Kaija Koivunen, Martti Konsti, Vesa Luostarinen, Jorma Marjokorpi, Seppo Rautiainen ja Tuija Timonen-Konsti.  Vastaava teologi on Sammeli Juntunen.

Aunustyön tukeminen

Seurakuntamme tukee taloudellisesti Aunuksen seurakuntaa. Erityiskohteenamme ovat Ylä-Aunuksen ja Kotkatjärven kylät. Teemme kylävierailuja ja osallistumme hengellisiin tilaisuuksiin. Tuemme Ylä-Aunuksen lahjakkaita opiskelijoita heidän opinnoissaan.

Sinäkin voit halutessasi tukea taloudellisesti Aunuksen toimintaa.

Aunuksen kunnan alueella on paljon hätääkärsiviä nuoria ja lapsiperheitä. Työttömyys on suuri ongelma Aunuksen alueella.

Pankkiyhteys:
Osuuspankki  FI 42 5650 0410 0052 45  "Aunus-työ"
Nordea  FI 74 2365 1800 1228 66  "Aunus-työ"

Muistathan rukoilla sekä Aunuksessa
että Suomessa tehtävän työn puolesta!