Eka vauva- ja taaperokerho

Ekavauvakerho

Ekavauvakerho on tarkoitettu ensimmäisen lapsensa saaneille, lapsen ensimmäisenä ikävuotena. Kerhossa voi jakaa kokemuksia muiden vanhempien kanssa, sekä iloita vauvoista ja vanhemmuudesta.  Äidille ja Isille vertaisseuran lisäksi kahvia ja pullaa. Kerhoon ei ole ennakkoilmoittautumista. Kerho on maksuton.

Taaperokerho

Taaperokerho on ekavauvakerhon ”jatkoryhmä”, eli kävelemään jo yrittävät pikkunaperot voivat siirtyä vauvakerhosta taaperoiden puolelle.

Kerhokausi 2017-2018

• Ekavauvakerho keskiviikkoisin klo 13:00-14:30
  • Taaperokerho tiistaisin klo 14:00-15:30

Molempien kerhojen kokoontumispaikka on Seurakuntakeskuksen päiväkerhotila, Kirkkokatu 17.
Sisäänkäynti päiväkerhotilaan käy Väinönkadun kautta, ovi D.

Ryhmät aloittaa toimintansa syksyllä elo-syyskuun taitteessa. Kerhot lomailee vuoden aikana koulujen loma-aikoina, eli: syysloma vko 43, joululoma vkot 50-1, hiihtoloma vko 9. Keväällä toiminta päättyy toukokuussa viikolla 20/21.

Lapsityönohjaaja
Savonlinnan seurakunta
Lapsityöntoimisto, Kirkkokatu 17
57100 Savonlinna
Toimistosihteeri, lapsityö (toimistolla vain aamupäivisin!)
Savonlinnan seurakunta
Lapsityöntoimisto, Kirkkokatu 17