Päiväkerhoon ilmoittautuminen käynnissä 23.3.-27.4.2018

Kerhot kokoontuvat 1-2 kertaa viikossa 2-3 tuntia kerrallaan. Päiväkeroihin voivat hakea 3-5 -vuotiaat lapset. HUOM! Kerhoihin otetaan 31.7.2018 mennessä 3-vuotta täyttäneet! Kerhojen käynnistyminen riippuu lasten lukumäärästä!

Voit ilmoittautua alla olevalla kaavakkeella tai päiväkerhoista saatavalla paperisella lomakkeella. Paperilomakkeita kerhopisteiden lisäksi saatavilla myös lapsityöntoimistosta seurakuntakeskukselta (Kirkkokatu 17, Savonlinna).

Ilmoittautuminen kaudelle 2018-2019

Tähdellä (*) merkityt ovat pakollisia kenttiä. Tarkista, että olet täyttänyt kaikki pakolliset kentät, ennen kuin painat LÄHETÄ-painiketta. Lähetyksen jälkeen lomakkeen yläpuolelle ilmestyy vihreä kenttä ”Lomakkeen tiedot lähetettiin onnistuneesti.” Jos lähetyksessä ongelmia, ilmoita siitä sivuston palaute-osion avulla!

Lomakkeen lähettäminen epäonnistui! Tarkasta, että olet syöttänyt kaikki lomakkeella pyydetyt tiedot.
Kenttä on pakollinen.

Tietosuojasta

Mikäli lomakkeella kerätään henkilötietoja, huomioidaan siinä EU:n yleinen tietosuoja-asetus. Jos kerätyt henkilötiedot koskevat alle 13-vuotiasta henkilöä, tulee tietojen antajana olla hänen huoltajansa. Tietosuojaseloste löytyy verkkosivun alatunnisteessa olevan linkin kautta.