Kesäkerho (1.-2. luokkalaisille)

Kesäkerho on 1.-2. luokkalaisille tarkoitettu kerho, joka sisältää monenlaista mukavaa kesäistä puuhailua sisällä ja ulkona.

Kerho toimii vuosittain kesäkuussa koulujen päättymisestä juhannukseen saakka (arkipäivisin klo 9-14). Kerhoon sisältyy lämmin ateria, josta peritään maksu.

Kerhotoiminnan ohjaajina ovat seurakunnan ammattitaitoiset lastenohjaajat, jotka vastaavat kerhon sisällön suunnittelusta ja toteutuksesta.

ILMOITTAUTUMINEN 1.-2.-luokkalaisten KESÄKERHOON 23.3.-20.4.2018 välisellä ajalla!

Kesäkerho 4.-21.6.2018 Miekkoniemen seurakuntakodilla (Ilokallionkatu 4) ma-pe klo 9-14.

Kesäistä puuhailua sisällä ja ulkona sekä turvallista yhdessäoloa ja askartelua. Työntekijöinä Savonlinnan seurakunnan lastenohjaajat. Lämmin ateria 4 euroa (laskutetaan hoitopäivien mukaan). Huom! Kerhossa ei tarvitse olla joka päivä, vaan tarvittaessa!

Ilmoittatuminen Lapsityön toimistoon:
044 7768021 (aamupäivisin)