Muusikko Pepe Tolonen, Muusikko Pepe Tolonen, musisoi ja kertoo Romanian työstään

Säämingin seurakuntatalo

Muusikko Pepe Tolonen, Agape Europe järjestöstä, musisoi ja kertoo Romaniassa tehtävästä avustus- ja vankilatyöstään.

Enonkosken kappeliseurakunta, Kerimäen kappeliseurakunta, Punkaharjun kappeliseurakunta, Rantasalmen kappeliseurakunta, Savonrannan kirkkopiiri, Savonlinnan seurakunta, Savonlinnan tuomiokirkkoseurakunta

Työt ja toimitukset toisaalla Savonranta

Lähetyspiiri Savonrannalla

Vierailemassa lähetyssihteeri Sakari Seppälä ja työntekijä Pohjois-Afrikasta, VT 1:n kerhohuoneella kello 12.30

Säämingin seurakuntatalo

Juhla ja muu tapahtuma (KANSAINVÄLINEN ILTA)

Kansainvälinenilta KIPINÄ

Työt ja toimitukset toisaalla

Louhi-Makkola lähetyspiiri, mukana Sakari Seppälä ja työntekijä Pohjois-Afrikasta , pitopaikka Louhen hirvikota, Viitamäentie 993.)