Ihmissuhde- ja mielenterveysryhmä (Mielenterveyskuntoutujien vertaistukiryhmä Kesäkodin saunalla)

Pappilansaaren kesäkoti

Mielenterveyskuntoutujien vertaistukiryhmä

Mielenterveyskuntoutujien vertaistukiryhmä Kesäkodin saunalla. Lisätietoja ryhmästä Jaanalta 0503100193.

Punkaharjun kappeliseurakunta

Punkaharjun seurakuntatalo

Leivontatalkoot

Leivontatalkoot alkaen klo 9.00 seurakuntatalon keittiössä. Tervetuloa iloiseen porukkaan. Jokaiselle löytyy tekemistä, vaikka piirakoiden rypyttäminen ei onnistuisikaan, voi pastakoneen pyörittäminen tai leivonnaisten pakkaaminen ja hinnoittelu olla mieluisampi tehtävä. Myös torille kaivataan riuskoja miehiä kalusteita nostelemaan. Ota rohkeasti yhteyttä Anniin puh. 050 540 6100.

Tavisalon leirikeskus Kerimäki

Naiset Raamatun äärellä

Naiset suven sulossa, Sanaa ja seuraa kauniin Puruveden rannalla.

Työt ja toimitukset toisaalla

Perinteinen lähetyksen tori

Pe 22.6. klo 10-12 Perinteinen lähetyksen lettutori Punkaharjun torilla, myytävänä leivonnaisia, käsitöitä, kesän kausituotteita ym. Ohjelmassa kahvittelun ja kuulumisien vaihdon lisäksi yhteislauluja. Tervetuloa !