Vaaran -kylän perhekerho

Vaaran kylätalo, Vaarantie 306, Hiukkajoki

Kerhossa on mahdollisuus tavata ja tutustua toisiin perheisiin.
Kerho koostuu yhteisestä hartaushetkestä, askartelusta, vapaasta leikistä sekä kahvi/tee/mehutarjoilusta. Perhekerho on maksuton!

Vaaran kerho kokoontuu parillisen viikon tiistaina, Vaaran kylätalolla, Vaarantie 306, Hiukkajoki.

Oikotie 10
58500 Punkaharju
Oikotie 10
58500 Punkaharju

Vauvakerho

Ekavauvakerho on tarkoitettu ensimmäisen lapsensa saaneille lapsen ensimmäisenä ikävuotena.

Kerimäen seurakuntakoti

Kerimäen perhekerho