Lähetyspiiri/lähetysryhmä (Askartelu- ja käsityökerho)

Punkaharjun seurakuntatalo

Maanantaisin klo 15 askartelu- ja käsityökerho.

Maanantaisin klo 15 askartelu- ja käsityökerho seurakuntatalossa.

Punkaharjun kappeliseurakunta

Juhla ja muu tapahtuma (Lähetyksen lettutori)

Lähetyksen lettutori heinäkuussa torstaisin klo 16-18 Punkaharjun torilla (sateen sattuessa seurakuntatalolla). Myytävänä leivonnaisia, käsitöitä ja kesän kausituotteita ym. Ohjelmassa kahvittelun ja kohtaamisten lisäksi yhteislaulua. Tervetuloa !