Ylistä Herraa, minun sieluni -kuorokonsertti

Savonlinnan Tuomiokirkko

Lappeenrannan seurakunnan kamarikuoron juhlakonsertti. Vapaa pääsy, ohjelma 10 e.

Lappeenrannan seurakunnan kamarikuoro johtajanaan Seija Tapanainen. Säestyksestä vastaa Minna Malinen.
Ohjelmassa vanhaa kirkkomusiikkia (Palestrina, Schutz, Bach) ja musiikkia eri maista (lähetys). Vapaaehtoinen ohjelmamaksu 10 euroa lähetystyölle.

Savonlinnan tuomiokirkkoseurakunta

Säämingin seurakuntatalo

Savonlinna-Säämingin Kirkkokuoron harjoitukset

Kirkkokuoro on pääasiassa työikäisten kuoro, joka laulaa klassista ja kevyempää kirkkomusiikkia. Kuoro esiintyy messuissa, konserteissa ja seurakunnan tilaisuuksissa. Harjoitusten aluksi psalmirukoushetki ja lämmittely-äänenavaus. Sitten siirrytään tositoimiin, vaan ei totisina.

Kirkkokuoron Senioreiden harjoitus

Kirkkokuoro Seniorit on eläkeikäisille suunnattu kuoro, joka kokoontuu keskiviikoisin klo 13-14.30 Kappelikahviossa, Savonlinnan seurakuntakeskuksessa.

Säämingin seurakuntatalo

Savonlinna-Säämingin Kirkkokuoron harjoitukset