Kerimäen perhekerho

Kerimäen seurakuntakoti

Kerhossa on mahdollisuus tavata ja tutustua toisiin perheisiin.
Kerho koostuu yhteisestä hartaushetkestä, askartelusta, vapaasta leikistä sekä kahvi / tee / mehutarjoilusta.
Perhekerho on maksuton!
Kerimäen perhekerho kokoontuu seurakuntakodin salissa.

Kerimäen kappeliseurakunta

Kellarpellon seurakuntakoti

Kellarpellon perhekerho

Srk-keskuksen perhekerho

Taaperokerho

Taaperokerho on ekavauvakerhon "jatkoryhmä", eli kävelemään jo yrittävät pikkunassikast voivat siirtyä vauvakerhosta taaperoiden puolelle.