Perhekerho (Rantasalmen perhekerho)

Rantasalmen seurakuntatalo ja kappeli Kirkkorinne

Lämpimästi tervetuloa perhekerhoon Kirkkorinteelle!
Perhekerho on toimintaa, joka on avointa kaikenikäisille: lapset vanhempineen, isovanhempineen tai vaikka kummeineen ovat tervetulleita!

Kerhossa on mahdollisuus tavata ja tutustua toisiin perheisiin.
Kerho koostuu yhteisestä hartaushetkestä, askartelusta, vapaasta leikistä sekä kahvi / tee / mehutarjoilusta.
Perhekerho on maksuton!

Kerho-ohjaaja Miia Eronen-Ruuskanen 044-7768007sekä kunnasta avoimen varhaiskasvatuksen ohjaaja Pirjo Kämppi 040-7432095

Rantasalmen kappeliseurakunta

Perhekerho (Rantasalmen perhekerho)

Lämpimästi tervetuloa perhekerhoon Kirkkorinteelle!

Vauvakerho

Ekavauvakerho on tarkoitettu ensimmäisen lapsensa saaneille lapsen ensimmäisenä ikävuotena.

Kerimäen seurakuntakoti

Kerimäen perhekerho