Keskikaupungin lähetyspiiri

Keskikaupungin lähetyspiiri

Sirkka-Liisa ja Jaakko Jakkula.
Lähetyspiiri kokoontuu parillisen viikon keskiviikkoisin. Piirin vetäjä Tuula Parikka p. 040 596 3932

Savonlinnan tuomiokirkkoseurakunta

Työt ja toimitukset toisaalla

Juhla ja muu tapahtuma (Perinteinen lähetyksen tori)

Pe 22.6. klo 10-12 Perinteinen lähetyksen lettutori Punkaharjun torilla, myytävänä leivonnaisia, käsitöitä, kesän kausituotteita ym. Ohjelmassa kahvittelun ja kuulumisien vaihdon lisäksi yhteislauluja. Tervetuloa !

Työt ja toimitukset toisaalla

Juhla ja muu tapahtuma (Lähetyksen lettutori)

Lähetyksen lettutori heinäkuussa torstaisin klo 16-18 Punkaharjun torilla (sateen sattuessa seurakuntatalolla). Myytävänä leivonnaisia, käsitöitä ja kesän kausituotteita ym. Ohjelmassa kahvittelun ja kohtaamisten lisäksi yhteislaulua. Tervetuloa !

Työt ja toimitukset toisaalla

Juhla ja muu tapahtuma (Lähetyksen lettutori)