Eläkeläisten ryhmä (Punkaharjun Ikäihmisten virkistyshetki Kuusitien kerhohuoneella.)

Työt ja toimitukset toisaalla

Punkaharjun ikäihmisten virkistyshetki Kuusitien vanhustentalon kerhohuoneella. Järjestää seurakunta ja Ystäväpalvelu.

Punkaharjun ikäihmisten virkistyskerho ohjelman ja seurustelun merkeissä Kuusitien kerhohuoneella. Alussa kahvitarjoilu. Järjestää seurakunta ja Ystäväpalvelu. Tervetuloa mukaan kokemaan yhteyttä toisten saman ikäisten kanssa.

Punkaharjun kappeliseurakunta

Punkaharjun Ikäihmisten virkistyshetki