Musiikkitilaisuus

Savonlinnan Tuomiokirkko

Lapsikuoro Loiske ja Savonlinnan Gospelkuoro hiljaisen viikon tunnelmissa. Kesto n. 45min.

Istahda hetkeksi kuuntelemaan lauluja hiljaisen viikon tapahtumista. Tilaisuus sopii koko perheelle.

Savonlinnan tuomiokirkkoseurakunta

Säämingin seurakuntatalo

Savonlinna-Säämingin Kirkkokuoron harjoitukset

Kirkkokuoro on pääasiassa työikäisten kuoro, joka laulaa klassista ja kevyempää kirkkomusiikkia. Kuoro esiintyy messuissa, konserteissa ja seurakunnan tilaisuuksissa. Harjoitusten aluksi psalmirukoushetki ja lämmittely-äänenavaus. Sitten siirrytään tositoimiin, vaan ei totisina.

Kirkkokuoron Senioreiden harjoitus

Kirkkokuoro Seniorit on eläkeikäisille suunnattu kuoro, joka kokoontuu keskiviikoisin klo 13-14.30 Kappelikahviossa, Savonlinnan seurakuntakeskuksessa.

Savonlinnan Tuomiokirkko

Loistomessu

Savonlinnan luterilainen seurakunta järjestää yhteistyössä Loisto-yhteisön kanssa Loistomessun. Messun on musiikkipainoitteinen ja ehkä hieman rennompi vaihtoehto.