Taaperokerho

Taaperokerho on ekavauvakerhon "jatkoryhmä", eli kävelemään jo yrittävät pikkunassikast voivat siirtyä vauvakerhosta taaperoiden puolelle.

Kerhossa voi jakaa kokemuksia muiden vanhempien kanssa, sekä iloita taaperoista ja vanhemmuudesta.
Taaperokerho kokoontuu seurakuntakeskuksen päiväkerhotilassa. Sisäänkäynti Väinönkadun kautta parkkipaikan / sisäpihan puolelta, D-ovi

Savonlinnan tuomiokirkkoseurakunta

Vauvakerho

Ekavauvakerho on tarkoitettu ensimmäisen lapsensa saaneille lapsen ensimmäisenä ikävuotena.

Kerimäen seurakuntakoti

Kerimäen perhekerho