Savonlinnan Tuomiokirkko

Kirkkokuoro on pääasiassa työikäisten kuoro, joka laulaa klassista ja kevyempää kirkkomusiikkia. Kuoro esiintyy messuissa, konserteissa ja seurakunnan tilaisuuksissa. Harjoitusten aluksi psalmirukoushetki ja lämmittely-äänenavaus. Sitten siirrytään tositoimiin, vaan ei totisina.

Kevätkaudella valmistaudutaan hiljaisen viikon ja pääsiäisen tapahtumiin.

Savonlinnan tuomiokirkkoseurakunta

Säämingin seurakuntatalo

Kirkkokuoron Senioreiden harjoitus

Kirkkokuoro Seniorit on eläkeikäisille suunnattu kuoro, joka kokoontuu keskiviikoisin klo 13-14.30 Kappelikahviossa, Savonlinnan seurakuntakeskuksessa.

Säämingin seurakuntatalo