Tuomasmessu

Tuomasmessu Kerimäen talvikirkko

Tervetuloa Tuomasmessuun! Mukana Kerimäen kirkkokuoro ja Tuomasmessun projketikuorolaisia sekä bändi. Saarnaa Toivo Loikkanen, liturgina Sanni Rissanen. Pystykahvit messun jälkeen.

Liity yhteiseen lauluun ja rukoukseen ja pysähdy kuuntelemaan sisintäsi. Lepää ja löydä voimaa. Penkistä löytyy paikka juuri Sinulle.

Tuomasmessussa käyvät ihan tavalliset ihmiset, jotka pohtivat riittämistään  ja jaksamistaan. Messuun voi siis tulla ihan sellaisena kuin on.  Lauluun voi liittyä tai vain kuunnella. Messu päättyy yhteiseen ehtoolliseen.

Kerimäen kappeliseurakunta

Kerimäen kappeliseurakunta
Urheilukuja 2
58200 Kerimäki

Musiikkityö Kerimäen kappeliseurakunnassa Kerimäen kirkkokonsertit Vapaapäivät yleensä ma, ti

Rantasalmen kirkko

Pyhää sanaa Rantasalmen kirkossa

Työt ja toimitukset toisaalla

Sanajumalanpalvelus Ukko-Pekan puistossa

Savonrannan kulttuuripäivien puistojumalanpalvelus ( sateen sattuessa kirkossa )

Enonkosken kirkko

Konfirmaatiomessu Enonkosken kirkossa

Apostolien päivä. Herran palveluksessa.