Juhla ja muu tapahtuma (KANSAINVÄLINEN ILTA)

Säämingin seurakuntatalo

KIPINÄ
Kansainvälinen ilta - International evening

Tervetuloa viettämään kansainvälistä Kipinä-iltaa. You are warmly welcome to Kipinä - International evening!

Vietämme inkeriläistä iltaa. Vieraana Amalia Penttonen ja Sinikka Taskinen.

Puhetta myös Inkerin kirkosta, inkeriläisestä uskonelämästä nyt ja ennen. Kuulemme yös ystävyysseurakunnastamme Aunuksesta sekä kertomuksia Pitkärannasta ja Impilahdelta.
Ilta alkaa klo 17.30.

We hear about Christian faith and life at Inkeri Lutheran Church in Russia now and then.

Teetä, kahvia ja makuja maailmalta.

Enonkosken kappeliseurakunta, Kerimäen kappeliseurakunta, Punkaharjun kappeliseurakunta, Rantasalmen kappeliseurakunta, Savonrannan kirkkopiiri, Savonlinnan seurakunta, Savonlinnan tuomiokirkkoseurakunta

Työt ja toimitukset toisaalla

Lähetyspiiri/lähetysryhmä (Luotojärven lähetyspiiri Heli ja Osmo Karvisella, Luotojärventie 152)

Ti 24.4. klo 13 Luotojärven lähetyspiiri Heli ja Osmo Karvisella, Luotojärventie 152. Mukana Seija Uimonen ja Anneli Wirkola.

Työt ja toimitukset toisaalla

Lähetyspiiri/lähetysryhmä (Louhen lähetyspiiri Sirkka Raunolalla)

Ke 25.4. klo 13.30 Louhen lähetyspiiri Sirkka Raunolalla. Mukana Seija Uimonen.

Työt ja toimitukset toisaalla

Lähetyspiiri/lähetysryhmä (Toroppalan lähetyspiiri Liisa Räsäsellä, Puusepäntiellä)

To 26.4. klo 13 Toroppalan lähetyspiiri Liisa Räsäsellä, Puusepäntiellä. Mukana Anneli Wirkola.