Vauvakerho

Ekavauvakerho on tarkoitettu ensimmäisen lapsensa saaneille lapsen ensimmäisenä ikävuotena.

Kerhossa voi jakaa kokemuksia muiden vanhempien kanssa, sekä iloita vauvoista ja vanhemmuudesta.
Kerhoon ei ole ennakkoilmoittautumista. Kerho on maksuton.
Ekavauvakerho kokoontuu seurakuntakeskuksen päiväkerhotilassa. Sisäänkäynti Väinönkadun kautta parkkipaikan / sisäpihan puolelta, D-ovi.

Savonlinnan tuomiokirkkoseurakunta

Srk-keskuksen perhekerho

Punkaharjun seurakuntatalo

Punkaharjun perhekerho

Taaperokerho

Taaperokerho on ekavauvakerhon "jatkoryhmä", eli kävelemään jo yrittävät pikkunassikast voivat siirtyä vauvakerhosta taaperoiden puolelle.