Savonlinnan (yhteiskristillinen) Gospelkuoron harjoitukset su 14.1. PERUTTU

Kevään ensimmäiset harjoitukset su 21.1.klo16 Savonlinnan seurakuntakeskuksen Juhlasalissa.
Savonlinnan Gospelkuoro on yhteiskristillinen kuoro, jonka ohjelmistossa on niin kotimaista kuin ulkomaista rytmikästä hengellistä musiikkia eli gospelia.

Nyt keväällä toutetamme konsertin yhdessä lapsikuoro Loiskeen kanssa hiljaisen viikon tunnelmissa. Tervetuloa myös uudet laulajat! Lisätietoja antaa kuoronjohtaja, kanttori Minna Malinen 044 776 8040, minna.malinen@evl.fi

Savonlinnan tuomiokirkkoseurakunta

Minna Malinen
Savonlinnan seurakunta
Kirkkokatu 17
57100 Savonlinna

Säämingin seurakuntatalo

Laulukoulu

Säämingin seurakuntatalo

Savonlinna-Säämingin Kirkkokuoron harjoitukset

Kirkkokuoro on pääasiassa työikäisten kuoro, joka laulaa klassista ja kevyempää kirkkomusiikkia. Kuoro esiintyy messuissa, konserteissa ja seurakunnan tilaisuuksissa. Harjoitusten aluksi psalmirukoushetki ja lämmittely-äänenavaus. Sitten siirrytään tositoimiin, vaan ei totisina.

Kirkkokuoron Senioreiden harjoitus

Kirkkokuoro Seniorit on eläkeikäisille suunnattu kuoro, joka kokoontuu keskiviikoisin klo 13-14.30 Kappelikahviossa, Savonlinnan seurakuntakeskuksessa.