Urkukonsertti "Urkumatka maailman ympäri"

Savonlinnan Tuomiokirkko

Minna Raassina, urut

Minna Raassina vie urkukonsertissaan kuulijat matkalle maailman ympäri. Matkaa tehdään maihin, joissa erilaiset avustusjärjestöt toimivat. Konsertissa kuullaan musiikkia mm. Syyriasta, Intiasta, Kiinasta, Etelä-Afrikasta ja Venäjältä.

Konsertissaan Minna Raassina herättelee ajatuksia siitä, kuinka myös Suomesta käsin voi auttaa ja vähentää kärsimystä maailmassa. Konsertin ohjelmalehtisessä esitellään eri avustusjärjestöjen työtä mukaan valituissa maissa.

Raassina on valinnut konserttiinsa monipuolista musiikkia eri aikakausilta. Mukana on mm. suomalaisia kansanlauluja sekä sarja, joka pohjautuu virteen "Siunaa koko maailmaa". Tämä melodia on tuttu myös Etelä-Afrikan kansallislaulusta. Urkumatka maailman ympäri -kokonaisuus on saanut ilahtuneen vastaanoton. Ohjelmaa on kehuttu vaihtelevuudessaan kuulijaystävälliseksi ja positiivisen erilaiseksi urkukonsertiksi.

Konserttiin on vapaa pääsy

Savonlinnan tuomiokirkkoseurakunta

Kirkkokuoron Senioreiden harjoitus

Kirkkokuoro Seniorit on eläkeikäisille suunnattu kuoro, joka kokoontuu keskiviikoisin klo 13-14.30 Kappelikahviossa, Savonlinnan seurakuntakeskuksessa.

Rantasalmen kirkko

Pääskylahden kirkko

Arkimessu

Torstain aamumessu kutsuu hengellisen elämän lähteille