Perhekerho (Punkaharju)

Punkaharjun seurakuntatalo

Kerhossa on mahdollisuus tavata ja tutustua toisiin perheisiin.

Kerho koostuu yhteisestä hartaushetkestä, askartelusta, vapaasta leikistä sekä kahvi/tee/mehutarjoilusta. Perhekerho on maksuton!

Oikotie 10
58500 Punkaharju
Oikotie 10
58500 Punkaharju

Kellarpellon seurakuntakoti

Kellarpellon perhekerho

Srk-keskuksen perhekerho

Taaperokerho

Taaperokerho on ekavauvakerhon "jatkoryhmä", eli kävelemään jo yrittävät pikkunassikast voivat siirtyä vauvakerhosta taaperoiden puolelle.