Savonlinnalaisten kuorojen yhteinen joulukonsertti

Savonlinnan Tuomiokirkko

Savonlinnalaisten kuorojen perinteisessä joulukonsertissa voi virittäytyä joulun tunnelmaan monipuolisen kuoromusiikin parissa.

Joulumusiikki liikkuu eri aikakausien ja tyylien välillä, mukana kuorojen omien ihmisten säveltämiä ja sovittamia lauluja. Keskiaikaiset piae cantiones -laulut kaikuvat vuoroin Joy Strings kappaleiden ja aivan uuden musiikin kanssa. Konsertin lopuksi kirkko täyttyy sulosoinnuista, kun Maa on niin kaunis eli Toivioretkellä kajahtaa kuorojen ja yleisön yhteislauluna. Tänä vuonna konsertissa esiintyvät Bel Canto, Elohopeakuoro, Iloinen Lapsikuoro, Juventus, Laululeikkikuoro, Linnanneidot, Saimaan Ortodoksisen seurakunnan kuoro, Savonlinna-kuoro, Savonlinnan Mieslaulajat, Savonlinnan Naiskuoro sekä Savonlinna-Säämingin kirkkokuoro ja Seniorit. Konserttiin on vapaa pääsy, käsiohjelma 10€ konsertissa esiintyvien kuorojen hyväksi.

Savonlinnan tuomiokirkkoseurakunta

Säämingin seurakuntatalo

Savonlinna-Säämingin Kirkkokuoron harjoitukset

Kirkkokuoro on pääasiassa työikäisten kuoro, joka laulaa klassista ja kevyempää kirkkomusiikkia. Kuoro esiintyy messuissa, konserteissa ja seurakunnan tilaisuuksissa. Harjoitusten aluksi psalmirukoushetki ja lämmittely-äänenavaus. Sitten siirrytään tositoimiin, vaan ei totisina.

Kirkkokuoron Senioreiden harjoitus

Kirkkokuoro Seniorit on eläkeikäisille suunnattu kuoro, joka kokoontuu keskiviikoisin klo 13-14.30 Kappelikahviossa, Savonlinnan seurakuntakeskuksessa.

Työt ja toimitukset toisaalla

Louhi-Makkolan lähetyspiiri Salme Vellosella, Tyynentie