Iltaperhekerho srk-keskuksella

Kokeiluna alkanut toiminnan muoto ILTAPERHEKERHO jatkuu!

Kokeiluna alkanut toiminnan muoto, ILTAPERHEKERHO, saa jatkoa! Kerho siirtyy osaksi viikottaista toimintaamme.

Iltaperhekerho toimii samalla periaatteella kuin perhekerhot. Erityisenä ajatuksena iltaperhekerhon takana on tarjota mahdollisuus koko perheelle osallistua kerhoon yhdessä. Näin päivisin töissäkäyvä vanhempikin pääsisi kerhoon mukaan!

Kerhoa vetävät tutut ammattimaiset ohjaajat, jotka tukevat perheitä kristillisessä kasvatuksessa. Kerho päättyy joka kerralla yhteiseen iltapalaan ja hartauteen.

Kerho on maksuton ja kaikille avoin, eikä siihen ole erillistä ilmoittautumista!

Iltaperhekerho kokoontuu seurakuntakeskuksen päiväkerhotilassa. Sisäänkäynti Väinönkadun kautta parkkipaikan / sisäpihan puolelta, D-ovi

Savonlinnan seurakunta

Raili Ruotsalainen
Perhetyönohjaaja
Savonlinnan seurakunta
Lapsityöntoimisto, Kirkkokatu 17
57100 Savonlinna

Savonlinnan Tuomiokirkko

Lapsiperheiden joulunaluskirkko

Lapsiperheiden joulukirkko

Perhekerho (Rantasalmi)

Ekavauvakerho

Ekavauvakerho on tarkoitettu ensimmäisen lapsensa saaneille lapsen ensimmäisenä ikävuotena.