Kaiken kansan itsenäisyyspäiväjuhla

Kaiken kansan itsenäisyyspäiväjuhla Savonlinnan Tuomiokirkko

Ilmainen Jipun konsertti tuomiokirkossa ja Kaiken kansan itsenäisyyspäiväjuhla Linnalassa.

Tervetuloa juhlimaan 100-vuotiasta Suomea Kaiken kansan itsenäisyyspäiväjuhlaan 6.12.2017. Jipun konsertti tuomiokirkossa klo 14, jonka jälkeen jatkot ja itsenäisyyden juhlavuoden kahvitus Linnalassa. Molemmat tilaisuudet ovat ilmaisia. Järjestäjät: Savonlinnan seurakunnat ja järjestöt.

Enonkosken kappeliseurakunta, Kerimäen kappeliseurakunta, Punkaharjun kappeliseurakunta, Rantasalmen kappeliseurakunta, Savonrannan kirkkopiiri, Savonlinnan seurakunta, Savonlinnan tuomiokirkkoseurakunta

Kerimäen seurakuntakoti

Rukouspiiri

Työt ja toimitukset toisaalla

Punkaharjun Ikäihmisten virkistyshetki

Punkaharjun ikäihmisten virkistyshetki Kuusitien vanhustentalon kerhohuoneella. Järjestää seurakunta ja Ystäväpalvelu.

Nuortenilta seukkari

Nuoret kokoontuvat perjantai-iltaisin seurakuntakeskuksen takkikselle viettämään aikaa toistensa kanssa.