Perheiden pikkujoulut Kerimäellä

Kerimäen seurakuntakoti

Perheiden pikkujoulut. Ilmoittaudu 24.11 mennessä Sallalle (salla.snell(at)evl.fi) tai Maijulle (maiju.luoto(at)evl.fi). Ilmoittautuessasi kerro perheestänne osallistuvien määrä, lasten iät ja mahdolliset ruoka-aine allergiat.

Perheiden pikkujoulut. Ohjelmassa jouluinen näytelmä, kasvomaalausta, onnenpyörä, jouluisia lauluja ja puuroa. Järjestää Kerimäen kappeliseurakunta ja Mannerheimin lastensuojeluliitto, Kerimäen paikallisyhdistys

Kerimäen kappeliseurakunta

Päiväkerho (Rantasalmen päiväkerho)

Lämpimästi tervetuloa päiväkerhoon Kirkkorinteelle!

Kellarpellon seurakuntakoti

Kellarpellon perhekerho