Perhekerho (Pihlajaniemi)

Pihlajaniemen seurakuntakoti

Kerhossa on mahdollisuus tavata ja tutustua toisiin perheisiin.

Kerho koostuu yhteisestä hartaushetkestä, askartelusta, vapaasta leikistä sekä kahvi/tee/mehutarjoilusta. Perhekerho on maksuton!

Pihlajaniemen perhekerho kokoontuu seurakuntakodin viereisessä asunnossa 1.

Savonlinnan seurakunta

Raili Ruotsalainen
Perhetyönohjaaja
Savonlinnan seurakunta
Lapsityöntoimisto, Kirkkokatu 17
57100 Savonlinna

Vauvakerho

Ekavauvakerho on tarkoitettu ensimmäisen lapsensa saaneille lapsen ensimmäisenä ikävuotena.

Kerimäen seurakuntakoti

Kerimäen perhekerho