Perhekerho (Kerimäki)

Kerimäen seurakuntakoti

Kerhossa on mahdollisuus tavata ja tutustua toisiin perheisiin.

Kerho koostuu yhteisestä hartaushetkestä, askartelusta, vapaasta leikistä sekä kahvi/tee/mehutarjoilusta. Perhekerho on maksuton!

Kerho kokoontuu seurakuntakodin salissa.

Kerimäen kappeliseurakunta

Miia-Mari Jaatila
Savonlinnan seurakunta
Urheilukuja 2
58200 Kerimäki

Löytölä, Ruokojärventie 3 A, 58410 Haapakallio

Perhekerho (Löytölä)

Pääskylahden kirkko

Puuhamessu Pääskylahden kirkossa. Odotamme Kuningasta, hoosianna!

Odotamme Kuningasta, ja katse kääntyy jo adventtia kohti. Tule laulamaan hoosiannaa! Mukana ovat pastori Kaisa Oittinen, kanttori Maria Padatsu ja lapsityönohjaajat Raili Ruotsalainen ja Jaana Pesonen sekä lastenohjaajia, suntio ja emäntä. Puuhamessu on suunniteltu erityisesti lapsiperheille. Tule tekemään ja kokemaan yhdessä koko perheen jumalanpalvelus!

Savonrannan seurakuntakoti

Perhekerho (Savonranta)