Perhekerho (Rantasalmi)

Rantasalmen seurakuntatalo ja kappeli Kirkkorinne

Kerhossa on mahdollisuus tavata ja tutustua toisiin perheisiin.

Kerho koostuu yhteisestä hartaushetkestä, askartelusta, vapaasta leikistä sekä kahvi/tee/mehutarjoilusta. Perhekerho on maksuton!

Ilmoitathan erityisruokavaliosta Terttu Painokankaalle puh. 044 7768 051

Kerhon vetäjät:

Avoimen varhaiskasvatustoiminnan ohjaaja Pirjo Kämppi puh. 040 743 2095 (Rantasalmen kunta)

Lastenhoitaja Miia Ruuskanen-Eronen puh. 044 776 8007 (Savonlinnan seurakunta)

Rantasalmen kappeliseurakunta

Raili Ruotsalainen
Perhetyönohjaaja
Savonlinnan seurakunta
Lapsityöntoimisto, Kirkkokatu 17
57100 Savonlinna

Löytölä, Ruokojärventie 3 A, 58410 Haapakallio

Perhekerho (Löytölä)

Pääskylahden kirkko

Puuhamessu Pääskylahden kirkossa. Odotamme Kuningasta, hoosianna!

Odotamme Kuningasta, ja katse kääntyy jo adventtia kohti. Tule laulamaan hoosiannaa! Mukana ovat pastori Kaisa Oittinen, kanttori Maria Padatsu ja lapsityönohjaajat Raili Ruotsalainen ja Jaana Pesonen sekä lastenohjaajia, suntio ja emäntä. Puuhamessu on suunniteltu erityisesti lapsiperheille. Tule tekemään ja kokemaan yhdessä koko perheen jumalanpalvelus!

Savonrannan seurakuntakoti

Perhekerho (Savonranta)