Ekavauvakerho

Ekavauvakerho on tarkoitettu ensimmäisen lapsensa saaneille lapsen ensimmäisenä ikävuotena.

Kerhossa voi jakaa kokemuksia muiden vanhempien kanssa, sekä iloita vauvoista ja vanhemmuudesta.

Kerhoon ei ole ennakkoilmoittautumista. Kerho on maksuton.

Ekavauvakerho kokoontuu seurakuntakeskuksen päiväkerhotilassa. Sisäänkäynti Väinönkadun kautta parkkipaikan/sisäpihan puolelta, D-ovi.

Merja Hacklin
Enonkosken kappeliseurakunta
Kirkkotie 8
58175 Enonkoski
Raili Ruotsalainen
Perhetyönohjaaja
Lapsityöntoimisto, Kirkkokatu 17
57100 Savonlinna

Löytölä, Ruokojärventie 3 A, 58410 Haapakallio

Perhekerho (Löytölä)

Pääskylahden kirkko

Puuhamessu Pääskylahden kirkossa. Odotamme Kuningasta, hoosianna!

Odotamme Kuningasta, ja katse kääntyy jo adventtia kohti. Tule laulamaan hoosiannaa! Mukana ovat pastori Kaisa Oittinen, kanttori Maria Padatsu ja lapsityönohjaajat Raili Ruotsalainen ja Jaana Pesonen sekä lastenohjaajia, suntio ja emäntä. Puuhamessu on suunniteltu erityisesti lapsiperheille. Tule tekemään ja kokemaan yhdessä koko perheen jumalanpalvelus!

Savonrannan seurakuntakoti

Perhekerho (Savonranta)