Luento Säämingin seurakuntatalossa. Aiheena "uskontojen vuoropuhelu". Pia Rinne Suomen Lähetysseurasta.

Säämingin seurakuntatalo

Ti 14.11. klo 9.30 Säämingin seurakuntatalossa, jossa Pia Rinne, kansainvälisyyskasvatuksen kouluttaja Suomen Lähetysseurasta luennoi aiheesta "uskontojen vuoropuhelu", Kaikille avoin tilaisuus. Klo 9.00 kahvitarjoilu (vapaaehtoinen kahvimaksu seurakunnan kansainvälisen työn hyväksi).

Kansainvälinen Savonlinna -viikkotapahtuma järjestetään 13.- 18.11.2017 osana "Suomi 100 - Monikasvoinen Etelä-Savo" -teemaa.
Suomen Lähetysseuran työntekijä, kansainvälisyyskasvatuksen kouluttaja Pia Rinne luennoi aamupäivällä seurakunnan maahanmmuuttajatyössä oleville vapaaehtoisille, työntekijöille ja asiasta kiinnostuneille.

Tutustu Suomen Lähetysseuran koulutustoimintaan.

Enonkosken kappeliseurakunta, Kerimäen kappeliseurakunta, Punkaharjun kappeliseurakunta, Rantasalmen kappeliseurakunta, Savonrannan kirkkopiiri, Savonlinnan seurakunta, Savonlinnan tuomiokirkkoseurakunta

Rantasalmen kirkko

Sekl-lähetysjuhla

Juhannuksen lähetysjuhla Rantasalmen kirkossa

Säämingin seurakuntatalo

Raamattupiiri suomen kielellä kansainvälisille osallistujille

Raamattupiiri, suomen kielellä kansainvälisille osallistujille.

Kesärunohetki ja lähetystilaisuus

Kesärunohetki ja lähetystilaisuus.