Club for five Hiljainen hetki -konsertti klo19

Hiljainen hetki  -konsertti
Rantasalmen kirkossa perjantaina 3.11.2017 klo19

Liput 5 €

Lipunmyynti etukäteen Rantasalmen kirjastossa aukioloaikoina sekä tuntia ennen ovelta. Voit tarkastaa lipunmyyntitilanteen to 2.11. ja pe 3.11. Savonlinnan seurakunnan sivuilta www.savonlinnanseurakunta.fi

Rantasalmen kirjasto (Poikkitie 2) on avoinna konserttiviikolla:
ma 9-17
ti-to 9-19

Lippuja ei myydä puhelimitse. Käteismaksu. Ei varauksia. Lippuja rajoitettu määrä. Hinnasta ei myönnetä ryhmäkohtaisia alennuksia (varusmiehet, opiskelijat jne).

Liput eivät ole paikkalippuja, vaikka ne ovatkin numeroituja.

Rantasalmen kappeliseurakunta

Kirkkokuoron Senioreiden harjoitus

Kirkkokuoro Seniorit on eläkeikäisille suunnattu kuoro, joka kokoontuu keskiviikoisin klo 13-14.30 Kappelikahviossa, Savonlinnan seurakuntakeskuksessa.

Kirkkokuoron Senioreiden harjoitus

Säämingin seurakuntatalo

Savonlinnan (yhteiskristillinen) Gospelkuoro

Savonlinnan Gospelkuoro on yhteiskristillinen kuoro, jonka ohjelmistossa on niin kotimaista kuin ulkomaista rytmikästä hengellistä musiikkia eli gospelia.