Puuhamessu Pääskylahden kirkossa

Pääskylahden kirkko

Puuhamessu on suunniteltu erityisesti lapsiperheille. Tule tekemään ja kokemaan yhdessä koko perheen jumalanpalvelus!

Tervetuloa toiminnalliseen messuun, jossa eri-ikäiset taaperosta aikuiseen yhdessä ovat toteuttamassa ehtoolliskirkkoa! Toiminnallisen messun kesto noin 45 minuuttia, jonka jälkeen on tarjolla lounas.

Puuhamessut ovat aina kuukauden viimeisenä sunnuntaina klo 10 (syys-marraskuussa sekä tammi-huhtikuussa), jolloin Pääskylahden kirkossa EI tavallista jumalanpalvelusta klo 12!

Savonlinnan seurakunta

Raili Ruotsalainen