Perhekerho (Kerimäki)

Kerimäen seurakuntakoti

Kerhossa on mahdollisuus tavata ja tutustua toisiin perheisiin.

Kerho koostuu yhteisestä hartaushetkestä, askartelusta, vapaasta leikistä sekä kahvi/tee/mehutarjoilusta. Perhekerho on maksuton!

Kerho kokoontuu seurakuntakodin salissa.

Kerimäen kappeliseurakunta

Miia-Mari Jaatila
Savonlinnan seurakunta
Urheilukuja 2
58200 Kerimäki

Pääskylahden kirkko

Puuhamessu Pääskylahden kirkossa

Puuhamessu on suunniteltu erityisesti lapsiperheille. Tule tekemään ja kokemaan yhdessä koko perheen jumalanpalvelus!

Savonrannan seurakuntakoti

Perhekerho (Savonranta)