Perhekerho (Enonkoski)

Enonkosken seurakuntatalo

Kerhossa on mahdollisuus tavata ja tutustua toisiin perheisiin.

Kerho koostuu yhteisestä hartaushetkestä, askartelusta, vapaasta leikistä sekä kahvi/tee/mehutarjoilusta. Perhekerho on maksuton!

Enonkosken perhekerho kokoontuu seurakuntatalon salissa.

Enonkosken kappeliseurakunta

Merja Hacklin
Enonkosken kappeliseurakunta
Savonlinnan seurakunta
Kirkkotie 8
58175 Enonkoski

Vauvakerho

Ekavauvakerho on tarkoitettu ensimmäisen lapsensa saaneille lapsen ensimmäisenä ikävuotena.

Kerimäen seurakuntakoti

Kerimäen perhekerho