Perhekerho (Löytölä)

Löytölä, Ruokojärventie 3 A, 58410 Haapakallio

Kerhossa on mahdollisuus tavata ja tutustua toisiin perheisiin.

Kerho koostuu yhteisestä hartaushetkestä, askartelusta, vapaasta leikistä sekä kahvi/tee/mehutarjoilusta. Perhekerho on maksuton!

Löytölä, Ruokojärventie 3 A, 58410 Haapakallio

Savonlinnan seurakunta

Savonlinnan seurakunta
Urheilukuja 2
58200 Kerimäki

Kellarpellon seurakuntakoti

Kellarpellon perhekerho

Srk-keskuksen perhekerho

Taaperokerho

Taaperokerho on ekavauvakerhon "jatkoryhmä", eli kävelemään jo yrittävät pikkunassikast voivat siirtyä vauvakerhosta taaperoiden puolelle.