Perhekerho (Kerimäki)

Kerimäen seurakuntakoti

Kerhossa on mahdollisuus tavata ja tutustua toisiin perheisiin.

Kerho koostuu yhteisestä hartaushetkestä, askartelusta, vapaasta leikistä sekä kahvi/tee/mehutarjoilusta. Perhekerho on maksuton!

Kerho kokoontuu seurakuntakodin salissa.

Kerimäen kappeliseurakunta

Savonlinnan seurakunta
Urheilukuja 2
58200 Kerimäki

Srk-keskuksen perhekerho

Punkaharjun seurakuntatalo

Punkaharjun perhekerho

Taaperokerho

Taaperokerho on ekavauvakerhon "jatkoryhmä", eli kävelemään jo yrittävät pikkunassikast voivat siirtyä vauvakerhosta taaperoiden puolelle.