Perhekerho (Savonranta)

Savonrannan seurakuntakoti

Kerhossa on mahdollisuus tavata ja tutustua toisiin perheisiin.

Kerho koostuu yhteisestä hartaushetkestä, askartelusta, vapaasta leikistä sekä kahvi/tee/mehutarjoilusta. Perhekerho on maksuton!

Savonrannan kirkkopiiri

Enonkosken kappeliseurakunta Savonlinnan seurakunta
Kirkkotie 8
58175 Enonkoski

Enonkosken ja Savonrannan päivä- ja perhekerhot Vauvakerho Iltaperhekerho

Vauvakerho

Ekavauvakerho on tarkoitettu ensimmäisen lapsensa saaneille lapsen ensimmäisenä ikävuotena.

Kerimäen seurakuntakoti

Kerimäen perhekerho