Nuorten retki Taizé -tapahtumaan Haminaan 25.-27.8.

pe 25.8. kello 08.00 - su 27.8.

Nuorten retki Taizé -tapahtumaan Haminaan 25.-27.8.

Hamina

Ilmoittautuminen on päättynyt

Kansainvälinen Taizé -tapahtuma täyttää Haminan kadut 25.-27. elokuuta satojen nuorten kokoontuessa ympyräkaupunkiin ympäri Suomen ja Euroopan. Tänä sekasorron aikana rauha on jotain, josta osa maailman ihmisistä saa vain uneksia. Tämän teeman ympärille rakentuu tapahtumamme rauhan kaupungissa Haminassa. Teemaa toteutetaan Taizé rukoushetkien, hiljentymisen, keskusteluiden sekä kanavien avulla. Tapahtuma areenana toimii kansainvälisesti tunnettu Hamina Bastioni, alueen kirkot, sekä monet muut historialliset tapahtumapaikat. Tapahtuma on tarkoitettu 14-36 vuotiaille nuorille ja nuorille aikuisille. Tapahtuma on myös osa Haminan kaupungin virallista Suomi 100 ohjelmaa.

Savonlinnan seurakunnan nuorisotyö järjestää retken Taizé -tapahtumaan Haminaan. Retken hinta on 35€. Hinta sisältää ohjelman, majoituksen, ruokailut ja matkat.

Haminan seurakunnan Taizé -tapahtumasivu

Kaikki seurakunnat