Juhannusaaton iltatilaisuus Myllyrannassa. Juhannustapahtuma Rantasalmella.

Juhannusaaton iltatilaisuus Myllyrannassa. Juhannustapahtuma Rantasalmella.

kirkonkylän Myllyrannassa

Klo 18.30 alkaen iltatilaisuus teltassa Myllyrannassa. Mukana Eero Ahonen ja Matti Manninen Ev.lut. Kansanlähetyksestä. Kanttori laulattaa kesäisiä virsiä yms. Kahviväliaika. Kahvit tarjoaa Etelä-Savon Kansanlähetys ja kappeliseurakunta. Kokko klo 20. Juhannustapahtuma jatkuu juhannuspäivänä lauantaina klo 10 messulla Rantasalmen kirkossa, jossa saarnaa Matti Manninen. Kirkkokahvien jälkeen on lähetystilaisuus kirkkosalissa. Mukana Manninen ja Asta Vuorinen, joka on lähdössä syksyllä Japanin-lähetystyöhön.

Tervetuloa kauempaakin!

Rantasalmen kappeliseurakunta

Kaisa Oittinen
Savonlinnan seurakunta
Kirkkotie 3
58900 Rantasalmi

Enonkosken kirkko

Messu Enonkosken kirkossa

Juhannuspäivänmessu Enonkosken kirkossa. Johannes Kastaja, tien raivaaja.

Rantasalmen kirkko

Juhannuspäivän messu

Saarnaa Matti Manninen Etelä-Savon Kansanlähetyksestä, lit. Kaisa Oittinen, kanttorina Katariina Kokkonen. Messun jälkeen kahvitarjoilu kirkkotorilla ja lähetystilaisuus kirkkosalissa, mm. Matti Manninen ja Asta Vuorinen, joka on lähdössä Japanin-työhön.

Säämingin seurakuntatalo

Runohetki ja lähetystilaisuus

Linnan Lausujien runohetki lähetyksen hyväksi ja lähetystilaisuus.