Perheretki Kylpylä Vesileppikseen Leppävirralle

Perheretki Kylpylä Vesileppikseen Leppävirralle

Kylpylä Vesileppis, Leppävirta

Kerimäen kappeliseurakunnan retki päiväkerholaisille, perhekerholaisille ja alakoululaisille vanhempineen tai isovanhempineen kylpylä Vesileppikseen Leppävirralle

Perheretki Kerimäeltä Leppävirran kylpylä Vesileppikseen ennakkoon ilmoittautuneille. Huom ! Ilmoittautuminen päättynyt ja maksimimäärä osallistujia ilmoittautunut mukaan.

Seurakunta tarjoaa lähtijöille bussimatkan ja kylpyläliput. Ruokailu omakustanteisesti tai omin eväin. Tarjolla lounas Vesileppiksen seisovasta pöydästä, lapset (4-12-v.) 8,50 euroa, aikuiset 11,90 euroa.

Lähtö Kerimäen seurakuntakodilta lauantaina 20.5. klo 9.30 Kososen bussilla, paluu seurakuntakodille klo 17.30 mennessä.

KERIMÄEN KAPPELISEURAKUNNAN LAPSI-JA NUORISOTYÖ

Tiina Rankila
vs. nuorisotyönohjaaja
58200 Kerimäki
Arja Venäläinen
58200 Kerimäki
Jaana Ylinen
58200  Kerimäki

Isä-poika -sählykerho

Kerho alakouluikäisille pojille vanhempineen srk-keskuksen palloilusalissa (sisäpiha, ovi F).

Rantasalmen kirkko

Ida Elinan konsertti. Tervetuloa kauempaakin!

Konsertti kaikenikäisllle. Monipuolista kantelemusiikkia ja gospellauluja. Ohjelmamaksu aikuisilta 10 euroa, alle 15-v., työttömiltä ja varusmiehiltä 5 euroa. Vapaa pääsy. Järj. kappeliseurakunnan aikuistyö.

Isä-poika -sählykerho