Perhekerho (Löytölä)

Anttolan Löytölä: Ruokojärventie 3 A, Haapakallio

Kerhossa on mahdollisuus tavata ja tutustua toisiin perheisiin.

Kerho koostuu yhteisestä hartaushetkestä, askartelusta, vapaasta leikistä sekä kahvi/tee/mehutarjoilusta. Perhekerho on maksuton!

Anttolan Löytölä: Ruokojärventie 3 A, Haapakallio

Kerimäen kappeliseurakunta

Srk-keskuksen perhekerho

Punkaharjun seurakuntatalo

Punkaharjun perhekerho

Taaperokerho

Taaperokerho on ekavauvakerhon "jatkoryhmä", eli kävelemään jo yrittävät pikkunassikast voivat siirtyä vauvakerhosta taaperoiden puolelle.